На Тернопільщині партія Петра Порошенка «Європейська солідарність» провела чергову акцію по отриманню лояльності електорату. Цього разу під приціл потрапили пенсіонери. Жіноче крило партії роздавало продуктові набори в День захисту людей похилого віку, пише Доба.

Тернопільська міська організація Жіноче крило «Європейської солідарності» Порошенка розвезли пенсіонерам чергову партію продуктових наборів.

Керівник Тернопільської міської організації партії «Європейська Солідарність» Віктор Шумада розповів, що на Тернопільщині були сформовані і доставлені 750 наборів з продуктами першої необхідності.

Партія порошенка роздала продуктові набори пенсіонерам Тернопільщини Фото: партія ЄС

Варто відзначити, що напередодні батько Петра Порошенка Олексій потрапив у лікарню з діагнозом «удар». Лікарі зробили все можливе, щоб чоловік жив, але сьогодні він помер. Це не перший інсульт, раніше в 2007 році Олексій Порошенко вже потрапляв до лікарні з таким діагнозом. Однак тоді він зміг відновитися і повернутися до звичного способу життя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олексій Порошенко помер на 85 році життя в одній з лікарень Києва. Він був одним із соратників п'ятого президента України по бізнесу і самим близьким для нього людиною. Олексій Іванович отримав звання Героя України у 2009 році за особливий внесок у розвиток агропромислової сфери економіки України.

Нагадаємо, Знай писав, що батько Петра Порошенка Олексій потрапив у лікарню з інсультом.

Знай повідомляв, що батько Петра Порошенка помер в лікарні в результаті ускладнень після геморрацического інсульту.

Нещодавно Знай передавав, що Петро Порошенко відвідав суду по справі про державну зраду Віктора Януковича.