У Тернополі невідомі замахнулися на найсвятіше – на храм. Під ранок вони проникли в приміщення релігійного будови і взяли все, що їм сподобалося. Про це повідомляє Тернопільська мережева газета.

На даний момент відомо, що зловмисники проникли в храм, швидше за все, через вікно. Двері в церкву відкриті, означає, що йшли традиційним способом, забравши награбоване.

Видання показало фото храму, на якому видно, що двері відчинені на розорювання, але про службу мови немає і навколо храму людей немає.

На Тернопільщині пограбували храм Фото: ТСГ

Варто відзначити, що в Україні це не перший випадок пограбування храму. Нещодавно у Кривому Розі невідомий розбив вікно і заліз у церкву, щоб спустошити скриньку для пожертв. Він залишив після себе безлад. Настоятель храму отець Іван висловив свою думку про вчинок в соцмережах. Він написав, що цим людям доведеться понести покарання не тільки в'язницею, але і покарання понад. Він вважає, що спокутувати свою провину вони зможуть тільки покаянням.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На Волині священик порушив всі людські і християнські закони. Мало того, що він стріляв у натовп людей, так ще й кидався на людей, а потім спробував пограбувати храм. Протоієрей Володимир Гелета вирішив у що б то не стало залізти в храм і винести звідти церковне начиння з металу. Його задум не увінчалася успіхом. Чоловіка зловили і викликали поліцію. Після приїзду поліції він спробував втекти і вистрибнув з вікна другого поверху храму. В результаті втеча не вдалася, так як чоловік зламав ногу.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Кривому Розі невідомі пограбували храм.

Знай писав, що священик з Волині обстріляв натовп, а потім спробував пограбувати храм.

Нещодавно Знай передавав, що в ПЦУ розповіли, навіщо купатися в ополонці на Водохреща.