На Тернопільщині помер молодий чоловік Ігор Калін, який п'ять останніх років самовіддано боровся з наслідками черепно-мозкової травми. Молодий чоловік отримав її в Польщі, коли працював на будівництві. Про це пише сайт міста Тернопіль 0352.

У середу, 18 червня чоловікові повинно було виповнитися 30 років. Він не дожив до свого ювілей день. Молодий чоловік не зміг подолати наслідки травми, які виявилися сильнішими.

Ігор Калин помер у Тернополі Фото: соцмережі

У 2015 році Ігор Калин відправився в Польщу на заробітки, щоб допомогти родині. Він влаштувався на будівництві і за два дні до від'їзду додому у вересні 2015 року отримав важку черепно-мозкову травму. Хлопець впав зі сходинок і вдарився головою. Він майже відразу впав у кому і пробув в цьому стані тривалий час. В той час вся Тернопільщина і вся Україна збирали гроші на лікування і відновлення. На жаль, молодий чоловік не зміг встати на ноги і залишився прикутим до інвалідного візка, а сьогодні його серце зупинилося.

Ігор калин помер у Тернополі Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знайома Ігоря Калина написала, що він був завжди веселий, цей чоловік був душею компанії, готовий стати частиною будь вечірніх посиденьок. Сестра Ольга хотіла купити красивий торт для Ігоря на день народження, але у Бога були інші плани.

Варто відзначити, що в Польщі українці потрапляють і в більш серйозні неприємності. Так нещодавно кілька наших співгромадян отримали смертельні травми в результаті зіткнення їх автомобіля з фурою. Медики, на жаль, нічого зробити не встигли.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Польщі в ДТП загинули українці.

Знай писав, що українці в Польщі потрапили під потяг на своєму автомобілі.

Нещодавно Знай передавав, що шахраї полюють на українських заробітчан у Польщі.