На Тернопільщині продовжують йти дощі. Регіон досі перебуває у владі грозових хмар і прохолодної повітряної маси. Рясні опади вже дали про себе знати у вигляді вийшла з берегів річки, передає Терен.

Вже кілька тижнів регіон знаходиться під впливом сильних дощів, але в останні дні погода наробила ще більше бід і проблем жителям Тернопільщини. Напередодні в Тернополі гроза зруйнувала будинок. Блискавка влучила в будівлю, у результаті чого обвалився її фасад.

Geplaatst door Людмила Періжок op Dinsdag 16 juni 2020

Один із жителів Тернополя зловив на фото блискавку з грози, яка вирувала над містом 16 червня. Проте сильна злива перетворила вулиці міста на річки. Так вулиця Микулинецька повністю пішла під воду.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На Тернопільщині зливи змили цілі села Фото: скріншот

У Тернополі злива обійшлася без відчутних наслідків, а от жителям села Раштівци Гусятинського району довелося не солодко. Там з берегів вийшла річка, яка протікає через село. Повінь затопила житлові будинки та сільськогосподарські угіддя. Крім того, постраждали і мешканці села Вікно, яке затопило після сильної зливи. Аналогічна ситуація розгорнулася і на вулицях села Петрики під Тернополем. Вулиці в цих населених пунктах перетворилися на річки з землі і води.

Варто відзначити, що синоптики попереджали жителів Тернопільщини про те, що в регіоні ще цілий тиждень будуть бушувати грози і зливи. При цьому температура повітря буде коливатися в межах відміток 23-25 градусів.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині синоптики обіцяли зливи і грози до кінця тижня.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині зливи принесли біду в села, змив всю роботу за останні півроку.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі ДСНС вийшли на вилов змій у парках.