На Тернопільщині розігралася трагедія, у якій брат убив брата. Біблійний сюжет був втілений в життя з особливою жорстокістю. Ненависть одного брата по відношенню до іншого була з раннього дитинства. Старший брат Максим ненавидів молодшого на 6 років Роману, але останній увесь час виявляв любов і дитячу безпосередність, все прощав образи і удари. Про це розповів Номер1.

Інцидент стався в 2019 році. Тоді старший із братів Максим без діла ходив по рідному селу на Тернопільщині. Він спробував допомогти родичеві, але той його вигнав за неаккуратную роботу. Проте вже біля будинку односельчанка вручила йому пакет з «могоричем», який він заробив днем раніше у неї на ділянці.

У пакеті було все, що треба для обіду і випивки. Як тільки все було на столі до Максима зайшов Роман і навязался в гості. Він все теж з дитячою безпосередністю став брати їжу й цигарки, а коли Максим вийшов, то взяв консерву і пачку сигарет.

Чоловік убив брата за консерви і сигарети Фото: скріншот

Це стало фатальним для Роману. Максим почав його бити в будинку і вимагати повернути йому вкрадене, але той не погодився. Після цього бійка продовжилася на вулиці. Максим у свої 58 років наносив сильні удари і знову прокинувся, коли брат вже не подавав ознак життя, а з ран на голові та на тілі сочиться кров.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він побіг до родички і розповів, що його брат помер у нього у дворі, але та лише відмахнулася. Тоді він спробував привести його до тями, обливши водою, а потім спробував заховати тіло. Вже ніч максим вивіз тіло до місця, де Роман жив останнім часом.

Поліція на наступний день прийшла в будинок Максима і виявила неспростовні докази вбивства – бризки крові, які так і не вдалося змити зі стін і стелі, одяг з плямами крові. Суд визнав його винним і призначив 7 років позбавлення волі. При цьому дочка загиблого Романа просив суд не карати суворо її дядька.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині мати застукала душогуба за вбивством свого сина.

Знай писав, що на Тернопільщині мачуха задушила пдчерицу через ревнощі до чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі двірник ледь не убив завідувачку дитсадка.