У Тернополі провели перевірку дотримання карантинних обмежень в громадському транспорті. Кореспонденти Т1 пройшли по платформах тернопільського автовокзалу і побачили все на власні очі.

Як виявилося, всередину залу очікування не пускають людей. Там працюють каси. Одна продає квитки за кордон, а дві інші на рейси по області та по Україні. Очікувати транспорт треба на вулиці.

Міжнародні рейси з автовокзалу здійснюються зараз тільки в Польщі. По Україні та по Тернопільській області автобуси ходять часто, тому на платформі багато людей. Частина з них без масок, але запевнили, що засоби захисту у них є і вони ними користуються.

В одному з автобусів водій показав, як і чим дезінфікує автобус. Як виявилося, це хлорована вода. Водій запевнив, що в салоні зараз їздить менше людей, ніж у докарантинный період. Салон, за словами водія, заповнений на половину.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто відзначити, що Міністерство охорони здоров'я України може прийняти рішення щодо посилення карантину в областях, де ситуація з коронавірусом погана. у список потрапила і Львівська область. При цьому головний санітарний лікар Ляшко зазначив, що поки немає необхідності знову закривати всю країну на жорсткий карантин.

Також у Києві поліція склала 37 протоколів на порушників маскового резима в громадському транспорті. Одного з порушників суд засудив до позбавлення 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові можуть ввести жорсткий карантин.

Знай писав, що у Києві оштрафували карантину і масочного режиму.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі жінку висадили з маршрутки через відсутність маски.