На Тернопільщині жителі Чортківського району висловили свою незгоду із скрутною ситуацією, яка вже не перший рік розгортається на дорогах району. Зокрема, в селі Колиндяни зруйнована дорога на відрізку поблизу вулиці Заводська.

Про це написав житель Олександр Будяну в Facebook. Там підставі моста стався зсув ґрунту і з'явилася величезна яма. Про це пише Файне місто.

Чоловік зробив кілька фото, на яких видно масштаби зсуву і утворилася ями. Він також зазначив, що ділянка дороги став небезпечним для водіїв і для пішоходів. Користувач пише, що в інших країнах вже б дорожні служби були на місці і проводили ремонт, але тут немає нікого і нікому до цього немає справи. Олександр Будяну запитав про те, чого чекають влади і дорожні служби, поки вантажівка впаде в утворився провал.

Пост обуреного місцевого жителя та фото зруйнованої дороги Фото: скріншот

Голова колидянского сільради розповів, що на цій ділянці дороги вже тиждень ведеться робота з усунення ям і інших пошкоджень.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це ділянка дороги, якою займається обслуговуванням служба, яка виграла тендер. Вже тиждень, як дорожники проводять там роботи. Вони розкопали частину мосту, де покриття обвалюється. У подальшому планується прокласти трубу, яка проходить під мостом, зміцнити цю ділянку і відновити асфальтне покриття ", розповів голова колидянского сільради Роман Клапків.

Звернення, які сільрада відправив у дорожню службу фото: соцмережі

Він заявив, що неодноразово сільська рада направляв скарги до Служби автомобільних доріг Тернопільської області. Клапків зазначив, що подібні звернення направлялися і в 2019 році, і в 2020 році. Він розповів про те, як в 2019 році сільрада своїми силами зміцнював дорогу.

Нагадаємо, Знай писав, що на тернопільщині жителі зажадали від місцевої влади відремонтувати дорогу в їх селі.

Знай повідомляв, що жителі Тернопільщини самостійно зробили ямковий ремонт.

Нещодавно Знай передавав, що на тернопільщині показали, на що перетворюються дороги після дощів.