У Тернополі влада виконує дане недавно обіцянку про посилення контролю за дотриманням правил карантину. В результаті на вулиці обласного центру вийшли патрулі поліцейських, які перевіряють наявність всіх засобів захисту у водіїв маршрутних таксі, автобусів і тролейбусів.

В рамках рейду було виявлено водій маршрутки без маски. Поліцейські попросили одягнути маску і використовувати її для захисту себе та пасажирів від можливого зараження. Однак чоловік відмовився це зробити. Поліцейським довелося скласти протокол про адміністративне правопорушення. Про це йдеться в повідомленні Телеграм-каналу Файне місто.

Крім того, в повідомленні говориться, що з сьогоднішнього дня сформовані два екіпажі патрульної поліції, які будуть контролювати виконання карантинних вимог водіями та пасажирами громадського транспорту. В перспективі всі порушники будуть отримувати штрафи за відсутність засобів захисту або за порушення інших вимог Кабміну і головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

У Тернополі поліція оштрафувала маршрутчика Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Тернополі пасажир маршрутного таксі відмовився одягати маску і почав бешкетувати. 56-річний чоловік пошкодив скло автобуса. Він зайшов в салон без маски, водій зробив зауваження і попросив одягнути засіб захисту, але пасажир відмовився. В ході подальшого конфлікту винуватець розбив лобове скло автобуса.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі пяьный пасажир понівечив маршрутку.

Знай повідомляв, що в Тернополі на вулиці вийдуть посилені патрулі поліції.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині перевіряють транспорт на предмет дотримання карантину.