На Тернопільщині знову пронеслася буря і сильна злива. На цей раз наслідки були більш серйозними, ніж просто підтоплені поля і городи. Злива та вітер зруйнували місцеву святиню – Джерело Всецариці.

Про інцидент повідомив місцевий житель і активіст Ростислав Смирнов. Він розповів, що злива знищила все, що довгі роки робили місцеві жителі з благоустрою цього місця. Він зазначив, що багато було вкладено праці і коштів на створення комфортного спуску воду для віруючих і каплиці поруч.

Злива знищив святиню на Тернопільщині Фото: скріншот

Ростислав Смирнов розповів також, що він не хоче щоб святиня перебувала в такому стані, тому відкриває збір коштів для відновлення колишньої краси цього місця. До свого посту активіст доклав кілька знімків, на яких видно, що в джерелі, де занурюються люди вода перетворилась у брудне болото, а поруч все змило і змішало з землею бурхливим потоком.

Знищена святиня на Тернопільщині Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Варто відзначити, що на Тернопільщині нещодавно пронісся смерч. Синоптики заявили, що в регіоні ще довго буде така погода. Смерч не торкнувся землі, але сильно налякав жителів села Мар'янівка.

Знищена святиня на Тернопільщині Фото: соцмережі

Крім того, на тернопільщині у Зборівському районі пройшов сильний дощ, який перетворив поле в озеро з невеликим водоспадом. під цим водоспадом і озером була тільки зійшла кукурудза.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині пронісся смерч.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині злива перетворила кукурудзяне поле в озеро.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині старі дерева падають на дорогу.