На Тернопільщині виявили несанкціоноване звалище сміття. Це творіння місцевих жителів «прикрашає» ліс у Бережанському районі. У Нараивский ліс місцеві жителі стали зносити все – пластик, скло, папір та інші відходи. Про це пише Терен з посиланням на посаду користувача Facebook Володимира Черниша.

Чоловік зняв весь цей бардак і розповів, що він нікого не звинувачує у створенні смітники, так як винні всі разом. На протязі кілометра вздовж дороги розкидане сміття, а далі він не пішов, так як собака порізала лапу про скло.

В коментарях розгорілися суперечки хто ж винен і що треба робити. Користувачі писали, що конкретно вони себе не вважають винними у зростанні цієї смітника, розповіли, як вони позбавляються від небезпечних для природи відходів.

Сміття в лісі Тернопільщини Фото: скріншот

Інші ж розповіли, як їх односельці підводами вивозили сміття в найближчі яри і викидали там. Також користувачі попросили зробити цю фотографію заставкою групи в соцмережі, щоб швидше очистили ліс. Далі коментатори почали обговорювати, що потрібно зробити для вирішення цієї проблеми і навіть виробили певний план дій.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто відзначити, що аналогічна проблема нещодавно розгорнулася на Франківщині. Там місцеві жителі загадили найближчий ліс і яр в ньому. Це побачили активісти і залучили місцеву владу до вирішення проблеми. в результаті жителям найближчого села довелося прибирати все те, що вони складали в ліс в найближчі кілька місяців.

Нагадаємо, Знай писав, що на Франківщині покарали організатора несанкціонованої звалища.

Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік прибрав 2,5 тонни сміття.

Нещодавно Знай передавав, що під Львовом виявили несанкціоноване звалище з моторошним наповненням.