На Тернопільщині зафіксували одразу три смерчу. Один з них пронісся біля села Мар'янівка. Очевидці розповіли, що вихор знищував все, що траплялося на його шляху. Жителі також розповіли, що з іншого боку села були ще два смерчі. Про це йдеться в сюжеті Т1.

Спочатку жителі села побачили один смерч, який крутився за селом, а потім пішов на село. В результаті цього на будинках зірвало дахи і навіть зашкодило будинку. Очевидці розповіли, що від страху не знали, що робити і куди ховатися.

Над Тернопільщиною пронеслося 3 смерчу Фото: скріншот

Зараз село поступово приходить в себе і проводить ремонт пошкоджень. Проте деякі жителі змогли побачити ще два смерчі, які зустрілися в небі. На щастя, тільки один зніс дахи на будинках разом з ковзанами і відніс їх на 50 метрів і обірвав високовольтні лінії електропередач.

Три смерчі на Тернопільщині Фото: Файний Тернопіль

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Тимчасово будинку накрили целофаном, але дощ встиг намочити будови. Тепер люди не знають, як бути, розраховують на компенсацію, але задумалися і про страхування майна і посівів від погодних катаклізмів.

Староста села повідомив, що таке погодне явище в їх краях сталося вперше, люди не знають, чи повториться вона ще раз. Щоб підтримати жителів Мар'янівки організували роботи по наведенню порядку. Інші ж мешканці села розповіли, що їм дуже пощастило, так як вихор із свистом пронісся по околиці села.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області пронісся потужний смерч.

Знай писав, що на Тернопільщині дерево не витримало натиску вітру і грози і впало на автомобіль.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині злива знищила святе джерело, віруючі збираються відновити святиню.