У Тернополі перехожі викликали поліцію із-за того, що побачили у вікні житлової багатоповерхівки дитини, які виглянув з вікна і почав повівати з підвіконня. Повідомлення про дитину надійшло на лінію 102 близько 13 години дня.

До місця події приїхала поліція і з'ясували, що в одній із багатоповерхівок на вулиці Лепкого Б. на 8 поверсі дійсно сидить дитина. На місце викликали також і рятувальні служби. Спільно з поліцією вони зайшли на поверх, де розташована квартира і вмовили дитини злізти з вікна.

Щоб дістатися до дверей квартири рятувальники за допомогою спеціальних інструментів розкрили двері в коридорі і квартирі. Поліція взяла дитину під нагляд поки додому не повернулася мама маленького хлопчика.

Поліція врятувала дитину з вікна багатоповерхівки Фото: Нацполиция в Тернопільській області

Мешканці будинку й небайдужі перехожі подякували поліцейських за їх роботу. Також правоохоронці ще раз нагадали батькам, що дітей не можна залишати без нагляду.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто відзначити, що у Києві правоохоронці врятували дівчинку з рук недбайливої матері, яка не займалася вихованням та доглядом за дитиною. У квартирі виявили бруд, відсутність їжі та продуктів харчування. Дитина і його мама спали практично на підлозі – матраци були постелені на підлогу, на якому продірявився і відірвався лінолеум. Після цього правоохоронці вилучили дитину з сім'ї.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві поліцейські забрали дівчинку від недбайливої матері.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі дитина напився зеленки і отруївся.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом поліція розшукує підлітка.