Ще однією проблемою України є сміття, а точніше його утилізація. Сміттєві звалища ростуть, як гриби після дощу, захаращуючи і забруднюючи навколишню природу, а люди продовжують гадити собі під ноги. Одну з таких звалищ виявили на Тернопільщині.

В селі Мишковичи за полем в прилеглому лісі невідомі звалили сміття та залишки тварин, які лежать і псуються під відкритим небом. Місцеві мешканці обурені такою ситуацією.

Користувачок соцмереж Ірина Білянська показала всю звалище і розповіла про те, що відбувається в групі «Мишковичи Тернопільський район». У своєму повідомленні і в коментарях написала користувачка, що звалище дуже смердить, так як там викидають останки тварин, а дощ змиває всю гидоту в найближчу річку.

На Тернопільщині показали звалище в лісі Фото: скріншот

Несанкціоновані звалища є не тільки на Тернопільщині, а й в інших містах. У Дніпрі величезна количествостихийных звалищ, які засмічують місто. Комунальні служби ведуть роботу по очищенню міста. На даний момент вдалося вивезти 3000 тонн сміття. Однак багато роботи ще попереду.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, нещодавно на Тернопільщині зафіксували звалище сміття у Бережанському районі. Місцеві жителі почали викидати сміття в найближчий ліс і перетворили його у величезне звалище. Користувачі мережі обурилися і показали, наскільки все погано.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі масово ліквідують стихійні звалища.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині зафіксували незаконне звалище сміття в лісі.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі перетворили центральний пляж у смітник.