На Тернопільщині в центрі міста Ланівці поставили каруселі для дітей. При цьому дитячі садки залишаються закритими на карантин. Жителі міста не розуміють, у чому тоді полягає карантин і запитують у місцевої влади, як зрозуміти батути і каруселі в центрі міста. Про це пишуть Тернополяни з посиланням на посади місцевих жителів Facebook.

На фото, опубліковані в мережі видно, що в парку або сквері поставили яскраві каруселі та дитячі батути з сітками. До них кататися прийдуть діти, а більшість із людей забудуть про дистанції. У коментарях користувачі відзначили, що влада дала дозвіл на встановлення каруселей і батутів, нехай самі на них катаються. Також коментатори закликали батьків не вести туди дітей.

Каруселі та батути на Тернопільщині під час карантину Фото: соцмережі

Батути і каруселі в парку на Тернопільщині Фото: соцмережі

Варто відзначити, що в Україні станом на 26 червня зафіксовано 1109 випадків зараження. Тепер з початку карантину захворіло 41 117 осіб. Деякі регіони країни досі не можуть вийти на черговий етап виходу з карантину, так як у них не відповідають ті або інші показники, встановленим Кабміном. Крім того, в деяких регіонах місцева влада та комісії з ТЕБ та НС прийняли рішення посилити карантин через поширення захворювання.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також коронавірус навів шороху в Харкові. Там в інфекційній лікарні немає місця для нових пацієнтів. Людей укладають в коридорах, а також не вистачає лікарів. Директор лікарні пропонує відкрити друге відділення реанімації, але там нікому буде працювати, адже в лікарні не вистачає персоналу.

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні зафіксовані 1109 нових випадків зараження коронавірусом.

Знай повідомляв, що в Харкові інфекційна лікарня переповнена.

Нещодавно Знай передавав, що львів'яни скаржаться на відсутність місць для пацієнтів з підозрою на коронавірус в лікарнях.