У Тернополі волонтери та активісти організували нову акцію для домашніх вихованців. Вони запропонували взяти їх з собою на роботу. Незвичайна ідея привернула увагу мешканців міста і вони з задоволенням відгукнулися на таку пропозицію. Про це повідомляє 4tv.

Кореспонденти показали, як одна з їхніх колег принесла на роботу мініатюрну собаку. Тварина активно відволікало і розважало всіх присутніх, а також жваво цікавилися камерами.

Власниця собаки розповіла, що взяти тварину на роботу – хороша ідея, оскільки вона залишається вдома одна і сумує. Коли ж тварина разом з господинею, йому весело і весело всім присутнім.

Ще одна тернополянка Ірина розповіла, що зі своєю собакою ходить на роботу регулярно. Жінка зазначила, що у неї є спеціальна переноска для тваринного і собака вже сама туди вистрибує. Також жінка пояснила, що вона і її вихованець працюють з особливими дітьми, тому собака необхідна їй для реабілітації малюків. Для цього тварина пройшла спеціальне навчання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, Ірина пояснила, що залишати улюблену собаку вдома на цілий день неможливо. Коли вона йде на роботу без неї, то бачить сумні очі собаки і відчуває, що вона сумує.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпропетровській області дівчинка врятувала життя двох цуценят, яких викинули на смітник вмирати. Дитина доглядав за малюками і виходив їх, а потім передав волонтерам з Дніпра.

Також Знай повідомляв, що доктор комаровський дав рекомендації, як захистити домашніх тварин від коронавіруса.

Нещодавно Знай передавав, що на пляж Маріуполя вийшли дикі кабани, яким сподобалося Азовське море.