На Тернопільщині шукають чоловіка, який випав із човна. Пошуково-рятувальна група ДСНС вийшла на пошуки людини, який випав з човна і виявився річці Дністер. Інцидент стався 26 червня. Про це повідомляє Борщивський районний відділ Управління ДСНС України в Тернопільській області.

,ДСНС Тернопільщини шукає чоловіка, який випав з човна у Дністер Фото: скріншот

Як з'ясувалося, чоловік пересувався на металевій моторному човні «Казанка» по річці Дністер і зіткнувся з натяжним тросом поромної переправи, що і привело до його падіння в річку. Після цього чоловік і водне транспортний засіб зникли.

26 червня у с. Худиківці на річці Дністер при керуванні металевої моторної лодки «Казанка» житель с. Горошова допустив...

Geplaatst door Борщівський районний відділ Управління ДСНС України у Тернопільській обл. op Zaterdag 27 juni 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що в Україні щодня пропадають діти і дорослі, а поліція не втомлюється шукати людей. В черговий раз у Києві зник чоловік, який має проблеми з пам'яттю та просторовою орієнтацією. Він 22 червня вийшов з лікарні на вулиці Петра Запорожця і зник у невідомому напрямку.

Не так давно під Києвом був оголошений в розшук молодий чоловік, який приїхав на дачу з батьками. Він увечері вийшов прогулятися і зник. 17-річного підлітка поліція шукала 3 дні, а знайшли тіло. Молодий чоловік втопився у місцевому ставку.

Крім того, у Києві розшукують 66-річного чоловіка, який вийшов з дому і більше його ніхто не бачив. Останній раз його бачили вранці 11 червня. Пенсіонер мав при собі телефон, але на дзвінки він не відповідає.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві поліція шукає худорлявого чоловіка без пам'яті.

Знай писав, що юнак, який зник під Києвом в дачному кооперативі, був виявлений мертвим.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зник пенсіонер, про його місцезнаходження нічого невідомо.