У Великобританії медики врятували життя хлопчику Тоні, якого сильно побили біологічні батьки у віці декількох місяців. Однак життя подарувала йому нових батьків і можливість ходити. Відео про дитину можемо подивитися на НТН.

За словами адміністратора матері Тоні, медики не гарантували одужання дитини, так як у нього були травми мозку, серця, внутрішніх органів і страшні травми ніг. У лікарні лікарі говорили, що він не зможе сидіти, ходити і говорити, але малюк подолав усі труднощі.

Головним поштовхом для того, щоб встати з коляски став 100-річний ветеран війни Тома Мура, який зібрав мільйони фунтів стерлінгів, пересуваючись за допомогою ходунків. Тоні вирішив, що може також і встав на протези. Сім'я вирішила спробувати зібрати гроші для лікарні, де дитині врятували життя та здоров'я. Зараз Тоні вже зміг пройти 10 кілометрів і зібрати більше мільйона доларів, а точніше 1 мільйон 300 тисяч доларів. Гроші продовжують надходити на рахунок.

Варто відзначити, що в Україні благодійні фонди активно допомагають ветеранам АТО. Один з них Олег Івахнюк. Молодий чоловік отримав складне поранення в 2014 році, але під час лікування лікарі занесли інфекцію в рану і виникла необхідність видали частину кістки. Зараз ветеран АТО відновлюється і проходить реабілітацію. Йому зробили кілька операцій і ще належить одна із заміни суглоба.

Нагадаємо, Знай писав, що герою і ветерану АТО з Калуша проведуть складну операцію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Знай повідомляв, що церква у Франківську прихистила дітей з затоплених районів області.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі благодійники та волонтери рятують хлопчика-сироту від раку.