На Тернопільщині 23 червня сталася трагедія – загинув молодий перспективний футболіст - гравець ФК «Стандарт» (Вишгородок) Довгаль Роман і його дівчина Вікторія. Зараз стали відомі деякі подробиці трагедії, пише ТеNews.

Як виявилося, молоді люди їздили купувати обручки і поверталися додому з покупкою. Ця поїздка стала для них останньою. ВАЗ 2106 влетів під цистерну DAF. Шансів у молодих людей вижити не було, так як їх машину буквально розчавило під вантажівкою.

Загиблі Роман і Вікторія Фото: соцмережі

Зараз поліцейські шукають очевидців трагедії і просять повідомити, чому водій ВАЗ виїхав на зустрічну смугу руху. Для цього правоохоронці шукають усіх, хто проїжджав по дорозі Чернихивцы-Ланівці недалеко від села Вишгородок 23 червня о 13:45 і мав відеореєстратори.

Варто відзначити, що смерть молодої людини і його подруги стала потрясінням для його футбольного клубу. Керівництво вирішило пернести матч, який повинен був відбутися на наступний день після аварії. Також клуб підтримав рідних загиблих молодих людей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нещодавно на Тернопільщині поліцейським вдалося врятувати з петлі молодої людини. Він хотів повіситися в 2 години ночі в лісі, але його помітили поліцейські. Вони вчасно встигли вийняти його із зашморгу і надати допомогу до приїзду швидкої допомоги. Молодий чоловік подякував поліцейських.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині поліцейські врятували хлопця з петлі.

Знай повідомляв, що під Тернополем поліція шукає молодого людини з психічним захворюванням.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розслідує загибель двох підлітків у ставкою.