У піщаному кар'єрі на Тернопільщині розкопали кістки стародавньої тварини, а потім швидко закопали. Про ситуацію розповів В'ячеслав Зімін у соцмережі Facebook в співтоваристві «Моя Лановеччина».

В пості йдеться про те, що біля села Плиска Лановецького райна є піщаний кар'єр, який нібито належить керівнику лановецької наологовой Горощуку, але підприємство зареєстровано на водія. Днями під час робіт ківш екскаватора розкопав кістки доісторичної тварини, швидше за все, мамонта. Кістки були в діаметрі близько 30 сантиметрів і завдовжки близько 1,5 метрів.

Крім того, В'ячеслав Зімін стверджує, що жителі села Плиска знають про цю знахідку. Однак працівники кар'єра швидко закопали кістки в пісок. Він також вважає, що публічне розголошення цієї інформації не на руку керівництву і власника кар'єра, так як роботи були зупинені для розкопок, тому знахідка була закопана в пісок на вимогу керівництва. Ті, хто бачили скам'янілості мовчать і не говорять ні слова.

відкопали Кістки мамонта, а потім закопали Фото: скріншот

В коментарях користувачів засумнівалися в достовірності цієї інформації, а ті, хто вирішив повірити на слово заявили, що ніхто не буде цим займатися. Поліція може відкрити справу, взяти свідчення у робітників, які скажуть, що нічого не бачили і закриють справу.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Австралії виявили останки стародавнього тваринного схожого на вомбата.

Знай повідомляв, що в Антарктиді знайшли яйце стародавньої тварини.

Нещодавно Знай передавав, що вчені відкрили новий вид динозаврів.