У Тернополі жінку засікли за крадіжкою квітів з клумби, яку довгий час оформляли мешканці однієї з багатоповерхівок міста. Вона без сорому і оглядки вирвала рослини і знищила праці мешканців цього будинку.

Фото викрадачки квітів з клумби Фото: соцмережі

Звісно ж обурення мешканців будинку не було меж, так як всі квіти, придбані за спільні гроші. Для того щоб забезпечити безпеку клумбі заздалегідь була встановлена відеокамера, яка і зафіксувала крадійку з награбованим добром.

пост з проханням упізнати винуватицю Фото: скріншот

Заклик поширити відео і фото з камери відеоспостереження виступили мешканці будинку і у них вийшло привернути увагу громадськості. Як виявилося, чоловік і жінка підійшли до під'їзду в темний час доби, постояли, подивилися, покурили і вкрали величезний горщик з квіткою. В результаті їх особи зафіксувала камера.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

УВАГА!!! ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОГО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО ЦИХ ЗЛОДЮГ ВІДОМИМИ НА ЦІЛЕ МІСТО ТЕРНОПІЛЬ. Тільки...

Geplaatst door Volodymyr Vyval op Zondag 28 juni 2020

Аналогічна ситуація сталася в Дніпрі, а там місцеві жителі виявили місцевих бабусь, які серед білого дня викопували квіти з клумб у дворах міста. збитки від таких дій був невеликий, жителі міста заявили, що це дуже прикро. Однак замість образи і злості вони запропонували допомогти бабуся-злодюжкам і всім небайдужим купити дешеву розсаду петунії і подарувати їм.

Також в мережі розповіли про жінку, яка всіма своїми силами намагається створити красу у своєму рідному місті. Вона працює у Зеленбуді і щорічно на клумбах міста висаджує тисячі кольорів. Однак працьовита жінка скаржиться, що українці не цінують цієї роботи і витоптують квіти. Також вона розповіла, що деякі крадуть квіти, лізуть в клумби фотографуватися.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі запропонували бабусям подарувати розсаду петунії, що ті не крали квіти.

Знай повідомляв, що в мережі розповіли про працьовиті українці, яка висаджує тисячі квітів на клумби міста.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові троє друзів створили у дворі казку.