Стало відомо, що у Тернополі в самому центрі міста продано велике нежитлове приміщення, яке належало мамі колишнього депутата і колишнього секретаря Тернопільської міської ради Турській Ірині Михайлівні. Продала вона приміщення з площею 641,7 квадратних метра в самому центрі Тернополя, пише видання Тернополяни.

Елітна нерухомість в відповідності з оцінкою майна і в договорі купівлі-продажу прописано, що дама отримала за нього 7 млн 806 тис 804 грн. Однак за даними агентств нерухомості така нерухомість в центрі Тернополя на вулиці Сагайдачного варто 700-900 тисяч доларів.

Ігор Турський Фото: скріншот

Турська Ірина Михайлівна є рідною матір'ю тернопільського чиновника і колишнього депутата міськради Ігоря Турського. Він був депутатом міськради з 2015 року від партії ВО «Свобода». У 2017 році його і двох його соратників по партії виключили і з лав партії і з міськради. В 2018 році на Ігоря Турського вчинили напад в центрі міста. Він після цього довго лежав у лікарні, але потім він більш активно зайнявся політикою.

Зараз в соцмережах на сторінках Ігоря Турського є публікації, які дають зрозуміти, що місцевий політик проміняв «Свободу» на «Силу людей». Зараз Ігор Турський вирішив зібрати з городян гроші на вибори, які повинні пройти в найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що схеми збагачення існують, і про них не забули. «Слуга народу» Микола Тищенко, мітить у крісло міського голови Києва навів «дивиться». Ним став Денис Комарницький. Він у свою чергу працював у системі управління містом ще за мера Черновецького. Він веде себе так, як ніби є господарем всього і вся в місті. Зокрема, він підім'яв під себе всі будівельні проекти в столиці.

Нагадаємо, Знай писав, що Тишенко і Комарницький дерибанять Київ.

Знай повідомляв, що на Львівщині призначили тернополянина на посаду керівника податкової служби.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали, чим володіє "баба-корабельна сосна" Аллахвердієва.