Комунальне підприємство «Тернопільміськтеплокомуненерго» виконує рішення виконавчого комітету Тернопільської міськради №1166 від 16.12.2019 року, яка передбачає необхідність перерахунку вартості надаваних споживачам послуг. Зокрема, ціна на подачу гарячої води знизилося більш ніж на 35%. Про це йдеться в повідомленні Тернопільської міської ради.

Перерахунок був проведений за червень 2020 року. Раніше було проведено перерахунок вартості опалення та подачі гарячої води за період з жовтня по травень 2019-2020 роки. Після перерахунку споживачі отримають платіжки, в яких буде вказано новий тариф – 63,01 грн за 1 куб м гарячої води з урахуванням підключення полотенцесушителей замість 98,85 грн за 1 куб м. А також 58,98 грн за 1 куб м подачі гарячої води при відсутності рушникосушок. Порівняно з травнем вартість цих послуг знизилася ще на 1-2 гривні.

Нові тарифи на гарячу воду Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Тернополі якість води в кранах обіцяє бажати кращого. В черговий раз в центрі міста цілий мікрорайон залишився без води через лопнула каналізації в одному з будинків. В результаті стоки опинились у квартирах тернополян і на вулиці. Комунальники зробили все можливе, але основну частину проблеми поклали на балансоутримувача будинку.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі в центрі міста відключили воду з-за розірваної каналізації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знай писав, що в Україні може підвищитися тариф на воду через підвищення тарифу на електроенергію.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові зміняться тарифи за транспортування газу.