У Тернополі поліція відреагувала на відео, записане камерами відеоспостереження вчора, 2 липня. На відео влучив момент, коли жінка в зимовому одязі спробувала вкрасти дитину, гуляє по доріжці, пишуть Тернополяни.

Будьте дуже обережними з дітьми, ось що було сьогодні зранку

Geplaatst door Mykola Golubev op Woensdag 1 juli 2020

Правоохоронці розшукали цю жінку і допитали з приводу події. Вона розповіла, що не хотіла вкрасти маленьку дівчинку, а лише хотіла допомогти, так як дитина нібито падав. Жінці 44 роки і вона проживає недалеко від місця інциденту. З жінкою ще повинні поговорити психологи і медики, щоб з'ясувати її душевний стан – підтвердити або спростувати чутки про її психічних захворюваннях.

Підозрювану в спробі крадіжки дитини Фото: Нацполиция Тернопільщини

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Проте на відео видно, що дитина йшов повз, а вона потягнулася до нього і хотіла схопити на руки. Цю перешкоджала мама дівчинки. В мережі користувачі розповіли, що це місцева жителька, в якої є проблеми з психікою. При цьому вчорашній інцидент спровокував реакції очевидців.

Варто відзначити, що напередодні в Тернополі стався дивний випадок. Жінка в теплій куртці і теплих чоботях, в синій хустині і чорних колготах йшла по вулиці і раптом зупинилася. Вона відійшла убік і стала чекати. Повз неї в цей час проходила молода мама з маленькою дівчинкою. Дитина тупотів по вулиці і дивно одягнена жінка нахилилася, щоб узяти дівчинку, але тут приспіла мама і вихопила дитину.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі невідома спробувала вкрасти дитину.

Знай повідомляв, що в Києві у жінки серед білого дня з рук вкрали грудного дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві помер хлопчик, якого побив хресний.