На Тернопільщині поліція шукає безвісти зниклого юнака. Він вийшов з дому і не повернувся. Про це повідомляє Нацполиция Тернопільщини.

6 липня близько 20:30 із будинку вийшов Дзьобак Володимир Ілліч 2003 року народження. Після цього його ніхто не бачив. Прикмети молодої людини – зріст 161 см, волосся русяве, худорлявий. Був одягнений у білі шорти і футболку чорного або білого кольору.

Поліція просить повідомити про місце знаходження юнаки всіх, хто знає або бачив його. Повідомити інформацію про молоду людину можна на гарячу лінію 102.

Зниклий Володимир Дзьобак Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що діти зникають по всій країні. Під Києвом нещодавно зник 13-річний підліток. Хлопчик втік із кризового центру в Києво-Святошинському районі. Зараз дитину шукають поліцейські. Малолітній Шевлюга Ярослав 2007 року народження перебував на вихованні в кризовому центрі і пішов з нього ще 4 липня. Хлопчик самостійно вийшов за межі центру і зник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також у Львові розшукують жінку з чорною родимкою на обличчі. Жінку на ім'я Ірина останній раз бачили 1 липня. На даний момент ніхто не знає, де вона знаходиться. Вона пішла з дому і не повернулася назад.

Нагадаємо Знай повідомляв, що в Києві в розшук оголосили 13-річного підлітка.

Знай повідомляв, що у Львові пропала чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.