Тернопільський національний економічний університет посів високі місця у рейтингу навчальних закладів України. Про це розповіли на сторінки навчального закладу в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Центр міжнародних проектів “Євроосвіта” з дозволу Міжнародної комісії представив чотирнадцятий рейтинг 200 кращих закладів вищої освіти України.

В даному рейтингу Тернопільський національний економічний університет зайняв 13-е місце.

"При складанні рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, узагальнені міжнародної Конференції IREG (IREG 2019 Conference, Bologna, Italy, 8-10 травня 2019 року), і Берлінські принципи, затверджені учасниками другого наради IREG (Берлін, Німеччина, 18-20 травня 2006 року)." - сказано в повідомленні.

Рейтинг університетів України, графік: Facebook Тернопільский національний економічний університет

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Рейтинг університетів України, графік: Facebook Тернопільский національний економічний університет

Колектив університету пишається виконаною роботою і зазначає, що високе місце в рейтингу показує, що навчальний заклад постійно поліпшує основні показники і посилює зв'язок з роботодавцями.

"Вітаємо керівництво, професорсько-викладацький колектив та студентів ТНЕУ з цим вагомим досягненням і бажаємо нестримного руху вперед і процвітання!" - додали в повідомленні.

Варто зазаначити, що в рейтингу економічних університетів України ТНЕУ посів перше місце.

Повідомлення Тернопільського національного економічного університету, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Франківськ заполонили студенти з Африки

Як повідомляв портал "Знай.uа" Ужгородський університет потрапив до топ-200 кращих вузів України

Також,"Знай.uа" писав, що десятки харківських вузів потрапили в топ-200 кращих в Україні