Мешканка Тернопільщини відсвяткувала 100-річчя. В селі Росохач днями відсвяткували ювілей Марії Штири. Вітання від громади передав міський голова Чорткова Володимир Шматько. Про подію йдеться в повідомленні Чортківського міської ради.

Жінка не дивлячись на свій вік живе одна. Її діти померли, а онуки і правнуки живуть у різних країнах. Марія Штира не може прогулятися вулицями села, але знає і пам'ятає своїх односельців. Вона розповіла про власний рецепт довголіття. Марія Штира вважає, що потрібно жити в гармонії з Богом.

Жінка розповіла, що кожен день вона починає з короткого звернення до Бога і дякує йому за життя. Вона також вважає, що немає такої проблеми, яку б не зміг вирішити Творець. Марія Штира розповіла, що кращим фітнесом для неї є робота по господарству.

Під час привітання довгожительки їй вручили подяки, квіти та подарунки, а також відзначили її сумлінну роботу, виховання дітей, онуків, правнуків і правнучок.

Варто відзначити, що у Великобританії живе 104-річна Енн Брокенброу, яка незважаючи на свій вік любить отримувати нові враження. Жінка домовилася з поліцейськими, щоб вони її заарештували, так як вона завжди хотіла відчути себе ув'язненою.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Великобританії довгожителька попросила поліцейських заарештувати її на свій день народження.

Знай повідомляв, що китайська довгожителька розкрила секрет ніг у формі лотосів.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні з'явилася сама гнучка бабуся.