На Тернопільщині автомобіль збив дитину, який стояв на узбіччі дороги з велосипедом. Хлопчик потрапив в лікарню з переломами і травмами органів черевної порожнини. Про це повідомляє Нацполиция в Тернопільській області.

8-річна дитина стояв на узбіччі дороги з велосипедом в руках, коли на нього налетів автомобіль марки Volkswagen. Інцидент стався в селі Прошова під Тернополем. Хлопчика забрала швидка з місця події в лікарню. Медики діагностували у нього забій грудної клітини, травми органів черевної порожнини і перелом ноги.

Слідчі з'ясували, що винуватець інциденту виявився п'яним. Алкотестер показав, що в його крові 2,26 проміле алкоголю. Начальник Тернопільського відділення поліції Володимир Гарасимив розповів, що порушником є житель села Смолянка Тернопільського району 1982 року народження. У стані сп'яніння він втратив контроль над транспортним засобом, виїхав на узбіччя та збив дитину. Поруч з хлопчиком стояла його сестра, але вона встигла відскочити, тому не отримала травм.

Поламаний велосипед дитину Фото: Досьє 102

Очевидці аварії кажуть, що машина їхала на великій швидкості, так як велосипед отримав пошкодження. У нього відірвалося колесо, яке відкинуло на кілька метрів. Водій спробував втекти з місця події, але проїхавши кілька метрів скотився у кювет та застряг там. Самого порушника затримали місцеві жителі, а ось його пасажиру було настільки погано, що він кілька годин не міг вийти з машини. Від самосуду винуватців аварії врятували поліцейські.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Водієві тепер загрожує покарання, передбачене статтею 208 Кримінального кодексу України за дорожньо-транспортна пригода і тяжкі тілесні ушкодження. Якщо суд визнає його винним, то йому доведеться відсидіти у в'язниці 3-8 років.

Нагадаємо Знай писав, що в Івано-Франківську автобус розвалився на ходу.

Знай повідомляв, що в Італії у ДТП загинув український заробітчанин.

Нещодавно Знай передавав, що в канаді водій відбувся легкими травмами після катапультування з автомобіля.