У Тернополі невідомі розбили автомобіль «Жигулі», який тривалий час стояв у дворі будинку по проспекту Степана Бандери, 78. Місцеві жителі розповіли про автомобілі і про те, що думають з приводу такого вчинку, пише Терен.

Пам Михайло, який живе в цьому будинку, розповів, що автомобіль тут стоїть давно, а на його багажнику є нецензурна напис. Вони навіть провели власне розслідування і розпитували у мешканців свого будинку і сусіднього, хто власник машини, але ніхто не зізнався.

Розбиті Жигулі в Тернополі Фото: Терен

Ще одна жінка розповіла, що написи з нецензурними словами на багажнику не повинні бачити діти. Вона повідомила, що мешканці хотіли самі зафарбувати напис, але побоялися, що їх можуть притягнути до відповідальності за псування чужого майна. Вона пошкодувала про те, що хтось розбив машину – скла, проколоті колеса та пошкоджено кузов.

Машина має номерні знаки з хмельницької реєстрацією, тому патрульна поліція швидко визначить, хто власник машини.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Розбиті Жигулі в Тернополі Фото: Терен

Варто відзначити, що автомобілі стають не тільки предметом для злодійства, але і помічниками у скоєнні злочинів. Так у Чернівцях молоді чоловіки під'їхали до зупинки громадського транспорту, побили одного з чоловіків і заштовхали в багажник. Перехожі та очевидці не розгубилися і повідомили в поліцію про подію. Викраденого і викрадачів швидко знайшли.

Нагадаємо Знай писав, що в Чернівцях поліція знайшла викрадачів і викраденого після заяви перехожих.

Знай повідомляв, що в Мелітополі в згорілому будинку виявили номери машин і розплавлений метал.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові виявили труп чоловіка таксі.