Стало відомо, як почуває себе Юра Чорний, якого 8 липня збила машина в селі Прошова Тернопільського району. Про стан здоров'я дитини розповів телеканал Т1.

На даний момент хлопчик разом з мамою перебуває в дитячій обласній лікарні. Нещодавно він вийшов з коми, в якій перебував дві доби. Після цього медики провели вже дві операції по відновленню цілісності кісток. Дитині поставили пластини. На даний момент лікарі оцінюють стан Юри, як середньої тяжкості.

Попереду у хлопчика тривалий термін лікування та реабілітації. Мама Юри Наталія Чорна розповіла, що ще необхідна медична допомога, оскільки дитина була в комі. Медики проводять додаткові дослідження, результати яких ще не надійшли.

Крім того, Наталія Чорна зазначила, що незважаючи на те, що дитині дають ліки в лікарні, необхідні кошти на купівлю додаткових препаратів, яких у лікарні немає. Також потрібні гроші на пластини, які медики будуть ставити на кістки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після аварії стало відомо, що водій і пасажир були п'яними. Вони хотіли обігнати два автомобіля, які йдуть попереду, але не впоралися з керуванням і налетіли на узбіччя, де стояв Юра з сестрою. Дівчинка встигла відскочити, а хлопчик потрапив під колеса. Удар був такої сили, що у дитини травмовано не тільки кістки, але і внутрішні органи. Наталія Чорна розповіла, що у нього забиття нирки, селезінки і печінки, зламані обидві ноги і тазова кістка, тріщина в черепі.

Винуватець аварії отримав запобіжний захід у вигляді перебування в СІЗО протягом двох місяців. Жителі Прошовой розповіли, що після ремонту дороги більшість водіїв не дотримуються швидкісного режиму і ганяють по селу. Цей факт підтвердив і староста села. Очевидці трагедії розповіли, що велосипед дитину від удару розлетівся на частини, а дитину відкинуло на 10-15 метрів.

Нагадаємо, Знай писав, що в селі Прошова п'яний водій збив 8-річного хлопчика.

Знай повідомляв, що хлопчик з Тернопільщини вийшов з коми, мама просить допомогти з лікуванням.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі таксист ледь не збив молоду маму з коляскою.