Кабачки – дуже популярний і корисний овоч. З нього можна приготувати смачні і незвичайні страви, які можуть замінити собою гарніри з круп і макаронних виробів. Прикладом такої страви є паста з кабачків і авокадо з імбиром. При приготуванні цієї страви можна використовувати, як зелені кабачки, так і цукіні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
Для приготування знадобиться придбати наступні продукти:
- цукіні або кабачок – 1 штука;
- авокадо – 1 штука;
- імбир – невеликий шматочок кореня імбиру;
- часник – 1 зубок;
- кунжутна паста – 4 столових ложки;
- лимонний сік – 4 столових ложки;
- оливкова олія, сіль і перець – за смаком.
Спосіб приготування
У першу чергу потрібно приготувати соус – авокадо, оливкова олія, сіль потрібно збити в блендері до однорідної маси. Також сюди додається кунжутна паста. В кінці суміш приправляється лимонним соком, щоб авокадо не почорнів.
Далі можна приступати до приготування основного блюда. Молодий кабачок потрібно натерти на тертці для корейських салатів. Довга і рівна соломка викладається на тарілку і зверху приправляється соусом з авокадо.
Існує ще один спосіб приготування даної страви. Кабачок можна тушкуйте в невеликій кількості підсоленої води. Тоді він стане м'яким і приємним на смак, а соус з авокадо вигідно підкреслить ніжність овоча.
Варто нагадати, що існує рецепт приготування кабачків з м'ясом. Для цього з овочів виймається серединка, а в отриману човник укладається заздалегідь підготовлений фарш. Щоб кабачки стали м'якими їх попередньо проварюють до напівготовності, а потім запікають разом з начинкою в духовці.
Знай розповідав, як приготувати рулетики з кабачків. Всередині цих рулетиків куряче м'ясо. Кожен кабачок розрізається уздовж на тонкі шматочки. Ці шматочки покриваються тонкими шматочками курячого філе і загортаються в трубочку. Скріпити рулетики можна дерев'яними шпажками і запікаються.
Нещодавно Знай розповідав, як приготувати паштет з кабачків. Створити таку закуску можна швидко і в будь-якій кількості. кабачки, моркву і цибулю наезаются дрібними кубиками і смажать до напівготовності на сковороді. Овочі та плавлений сир викладаються в блендер і перетворюється в однорідну пасту.