Кабачки – дуже популярний і корисний овоч. З нього можна приготувати смачні і незвичайні страви, які можуть замінити собою гарніри з круп і макаронних виробів. Прикладом такої страви є паста з кабачків і авокадо з імбиром. При приготуванні цієї страви можна використовувати, як зелені кабачки, так і цукіні.

Інгредієнти

Для приготування знадобиться придбати наступні продукти:

  • цукіні або кабачок – 1 штука;
  • авокадо – 1 штука;
  • імбир – невеликий шматочок кореня імбиру;
  • часник – 1 зубок;
  • кунжутна паста – 4 столових ложки;
  • лимонний сік – 4 столових ложки;
  • оливкова олія, сіль і перець – за смаком.

Кабачки з авокадо Фото: скріншот

Спосіб приготування

У першу чергу потрібно приготувати соус – авокадо, оливкова олія, сіль потрібно збити в блендері до однорідної маси. Також сюди додається кунжутна паста. В кінці суміш приправляється лимонним соком, щоб авокадо не почорнів.

Далі можна приступати до приготування основного блюда. Молодий кабачок потрібно натерти на тертці для корейських салатів. Довга і рівна соломка викладається на тарілку і зверху приправляється соусом з авокадо.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Існує ще один спосіб приготування даної страви. Кабачок можна тушкуйте в невеликій кількості підсоленої води. Тоді він стане м'яким і приємним на смак, а соус з авокадо вигідно підкреслить ніжність овоча.

Варто нагадати, що існує рецепт приготування кабачків з м'ясом. Для цього з овочів виймається серединка, а в отриману човник укладається заздалегідь підготовлений фарш. Щоб кабачки стали м'якими їх попередньо проварюють до напівготовності, а потім запікають разом з начинкою в духовці.

Знай розповідав, як приготувати рулетики з кабачків. Всередині цих рулетиків куряче м'ясо. Кожен кабачок розрізається уздовж на тонкі шматочки. Ці шматочки покриваються тонкими шматочками курячого філе і загортаються в трубочку. Скріпити рулетики можна дерев'яними шпажками і запікаються.

Нещодавно Знай розповідав, як приготувати паштет з кабачків. Створити таку закуску можна швидко і в будь-якій кількості. кабачки, моркву і цибулю наезаются дрібними кубиками і смажать до напівготовності на сковороді. Овочі та плавлений сир викладаються в блендер і перетворюється в однорідну пасту.