У Тернополі невідомі зіпсували об'ємну фразу для фотосесій в центрі міста «I love Ternopil». Спочатку передбачалося, що ця конструкція буде підсвічуватися знизу. Однак небайдужий житель міста показав справжню любов тернополян до міста.

Пошкоджена напис у Тернополі Фото: соцмережі

Андрій Касьян на своїй сторінці в Facebook розповів, що кругом написи і серця вирвана підсвічування. Невідомі з силою видерли ліхтарі, встановлені в спеціальних трубах, утоплених у грунті. Тепер на місці підсвічування вздовж красуються написи оголені дроти і іржаві металоконструкції.

Пошкоджена напис у Тернополі Фото: соцмережі

Користувач мережі задався питанням, оскільки був зданий цей об'єкт-прикраса або все ж невідомі попрацювали над ним і проявили свою любов до міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що це не єдиний випадок вандалізму. В Україні регулярно хтось щось ламає і краде. Найчастіше зникають квіти з клумб у дворах будинків, а жителі просять впізнати злодіїв за відео з камер відеоспостереження. Також зникають частини фігур або навіть цілі інсталяції з парків і скверів.

Так у Києві нещодавно відламали лапу ведмедя, який стояв у парку Перемоги. Фігура була встановлена біля дитячого майданчика. У пошуках лапи ведмедя підприємство з озеленення Києва звернулося до городян з проханням розповісти, де знаходиться частина скульптури, щоб її встановити на місце. Також вони попросили повідомити очевидців, була відламана частина інсталяції.

Нещодавно у Хмельницькому парк прикрасили незвичайними скульптурами. Вони виконані з дерева вручну. Інсталяції та скульптури дісталися місту після проведення чемпіонату скульпторів "STIHL Carving Cup 2019". Творці статуй передали їх місту, так як вирішили, що після конкурсу вони будуть припадати пилом на складах, а так їх побачать люди. На алеях з'явилися козаки, дивні міфічні тварини і навіть фігури людей, що залишають кайдани і межі.

Не так давно в Дніпрі дві дівчата зайнялися вандалізмом. Тинэйджерки виривали ущільнювальну гуму з вікон в електричках, що курсують між містами Дніпропетровської області. Дівчата з люттю виривали обладнання в порожньому вагоні і знімали все на відео, яке потім виклали в соцмережах. Після цього винуватиць руйнувань поїзда знайшли і притягли до відповідальності.