На Тернопільщині коронавірус перемогли 200 осіб з початку карантину. В міських лікарнях досі перебувають 35 осіб. Про це пишуть Тернополяни.

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги станом на ранок 21 липня перебувало 29 хворих з підтвердженим діагнозом «коронавірус». 26 осіб жителі Тернополя. 3 хворих потребують підтримки з допомогою кисневих масок, ще 5 осіб – на кисневому концентраторі. Ще 5 осіб перебувають у лікарні з підозрою на коронавірус.

На Тернопільщині перемогли коронавірус 200 осіб Фото: скріншот

У міській дитячій лікарні 6 осіб лікуються від коронавіруса. Їх діагнози вже підтверджені тестами. Їх стан лікарі оцінюють як стан середньої тяжкості. Ще є 8 пацієнтів з підозрою на коронавірус.

Вже ввечері 21 липня на Тернопільщині було госпіталізовано 17 осіб. У тому числі – 4 дитини та 1 медик. Протягом доби 21 липня підтверджено в лабораторному центрі 10 випадків захворювання коронавірусом. 58 осіб перебувають на ізоляції з підозрою на COVID-19. За останню добу видужали 36 осіб.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто нагадати, що Знай писав про ситуацію з коронавірусом по Україні. З початку епідемії захворіло 60 955 осіб. За останню добу зафіксовано 829 нових випадків захворювання. З початку карантину в Україні одужали 33 172 хворих. Тільки за останню добу одужали 973 людини.

Знай повідомляв, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, коли варто чекати вакцину від коронавіруса в Україні. Такий препарат в нашій країні може з'явитися не раніше весни 2021 року. Ляшко зазначив, що в розробці вакцин беруть участь більшість країн світу і до цієї роботи приєдналася і Україна. Ляшко розповів, що якщо з'явиться вакцина, то виробник готовий передати формулу і почати випуск препарату на території інших країн.

Нещодавно Знай передавав, що за минулу добу в Україні було зафіксовано 673 нових випадки захворювання коронавірусом. Одужали, за даними МОЗ, 760 осіб. Лідерами по захворюваності коронавірусом залишаються Чернівецька, Львівська та Закарпатська області.