У Тернополі молода мама залишила новонародженого в пологовому будинку і відмовилася від нього. Інцидент стався в пологовому будинку №2 (Тернопільська міська лікарня №2). Жінка відмовилася забирати новонароджену доньку. Про це повідомляє Суспильне.

Мешканка Тернополя народжує вже шосту дитину. Трьох дітей вона вже залишила в пологовому будинку. Дівчинка, від якої вона відмовилася народилася доношеною і здоровою. Медики кажуть, що дитина важить 2400 грамів. До кінця тижня дівчинка перебуває у відділенні неонатального догляду за новонародженими, а потім її перевезуть у дитячу лікарню.

Завідувач відділення лікарні №2 Бадюк Наталія розповіла, що через тиждень дитини переведуть в обласну дитячу лікарню. Там медики проведуть повний комплекс обстежень. Після цього дитина потрапить в будинок маляти. Бадюк наталія розповіла, що дитина дуже спокійний і тихий, не плаче навіть, коли її переодягають.

мати відмовилась від дитини

Новонароджена дівчинка, від якої відмовилася мати, зараз у пологовому будинку 2-ї міської лікарні. Розповіла медична директорка закладу Ольга Сидорчук. За її словами, до пологового відділення немовля привезли з мамою, жінка одразу написала відмову від дитини. Медики швидкої розповіли лікарям, що викликали їх тернополяни, які почули плач дитини в районі дач на вулиці Київській. Там і народжувала дівчинку 31-річна тернополянка. Нагадаю, дівчинку привезли до лікарні 18 липня близько 6 години ранку. Чи відкрили кримінальне провадження щодо цього випадку речник Нацполіції області Сергій Крета не повідомив.

Geplaatst door Суспільне Тернопіль op Woensdag 22 juli 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як виявилося, мама-зозуля приїхала з новонародженою в лікарню. Дитина був замотаний у брудне рушник. Одяг, памперси і ковдру малятку зібрали молоді мами, які народили дітей або тільки збираються народити в цьому пологовому будинку.

Бадюк Наталія розповіла, що для догляду та годування маляти необхідна молочна суміш, дитячі масло і присипка, памперси, кілька комбінезонів-боді. Також необхідні вологі серветки для новонароджених.

Ольга Сидорчук медичний директор пологового будинку міської лікарні №2 розповіла, що жінка приїхала в пологовий будинок з малятком на руках. Вона пішла з приймального відділення. Під час відмови від дівчинки у відділення викликали поліцію, щоб встановити особу жінки. Тому у лікарні заявили, що знають її ім'я та прізвище, де зареєстрована. У неї є місце проживання в Тернополі. Ольга Сидорчук зазначила, що жінка народила шостого дитини і не перший раз відмовилася.

Нагадаємо, Знай писав, що на Франківщині виявили горе-мати, яка не стежила за 6-ма дітьми.

Знай повідомляв, що сім'я з США відмовилася від хворої дівчинки, яку народила їм сурогатна мати з України.

Нещодавно Знай передавав, що молодий отець шукає маму для трьох дочок і розбиває всі стереотипи про батьків.