П'ятирічний Сашко з Тернопільської області страждає від важкого захворювання, яке медики виявили нещодавно. У нього діагностували рак головного мозку. У дитини виявили медуллобластому.

Порятунок дитини залежить від наявності грошей у сім'ї. Вони вже витратили всі заощадження на перший етап лікування. Дитина знаходиться в київській клініці "Охматдит". Саша вже переніс складну операцію на головному мозку, у нього попереду ще одна операція, складне лікування і реабілітація.

Прохання про допомогу опублікувала родичка хлопчика Валентина у Facebook на сторінці «Чортковские оголошення». Вона попросила відгукнутися всіх небайдужих людей допомогти зібрати кошти на наступний етап лікування дитини.

Маленький Сашко лікується від раку і просить допомогти одужати Фото: скріншот

Варто нагадати, що на Прикарпатті маленький Діма лікується від раку, а його батьки просять українців допомогти зібрати кошти на наступні етапи лікування та врятувати дитину. Біда прийшла несподівано. Дитині робили операцію по видаленню грижі, а хірурги побачили пухлина на кишечнику. Після цього дитина опинилася в онкологічному відділенні і проходить хіміотерапію. Його стан погіршився і медикам необхідно перелити йому кров, а для цього необхідно, щоб донори здали кров.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Крім того, Знай повідомляв, що в Чернівцях молода жінка вже 7 років бореться з раком головного мозку. Медики 2 роки тому видалили чергову пухлину і провели необхідне лікування. Зараз жінці знову поставили невтішний діагноз. Нова пухлина виросла на тому ж місці і продовжує зростати. Їй призначили дуже дороге лікування, на яке вона попросила допомогти зібрати гроші українців.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині живе дитина, у якого виявили рідкісне захворювання кісток і м'язів. Йому необхідна підтримка всіх небайдужих.