У Тернополі комунальники продовжують боротися зі стихійними звалищами. Вони прибирають розкидане сміття та відходи з дворів багатоповерхівок. Чергова звалище була ліквідована за адресою вулиця Київська, 21, пише Липа.

Комунальники розповіли, що жителі самі складають сміття і створюють сміттєзвалище під власними вікнами. Вони відзначили, що багато хто не несуть пакети зі сміттям у контейнери, а складають їх поруч. Також навколо контейнерів накопичується рослинний сміття – гілки, зрізані жителями на свій розсуд. Про проблему розповіла майстер дільниці приватного підприємства "Благоустрій" Олена Будий.

Звалище в Тернополі Фото: Благоустрий

Після цього комунальники розповіли, що будівельне сміття мешканці повинні самостійно прибирати і наймати для цього спеціальні фірми, які займаються вивезенням таких відходів. Прозвучало прохання для всіх, хто став свідком того, як викидають сміття в недозволеному місці, зробити зауваження такого сусіда.

«І знову про наболіле - прибираємо відходи, наскладировали жителі біля контейнерів. Замість того, щоб викинути в контейнери, часто кидають поблизу майданчика, як і гілки, які зрізали на свій розсуд.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадуємо, що будівельне сміття повинні вивозити самі власники квартир, де проводяться ремонтні роботи. Просимо, щоб інші мешканці не соромилися зробити зауваження своїм недобросовісних сусідів.
Переконливо просимо мешканців дотримуватися правил благоустрою міста Тернополя та поважати працю прибиральників!», - просять у ПП "Благоустрій".

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині городяни обурилися величезними горами сміття, які залишають торгаші з місцевого ринку.

Знай повідомляв, що відома телеведуча взялася за прибирання в Карпатах.

Нещодавно Знай передавав, що Держекоінспекція допомогла позбутися від сміття в Луганській області.