Тернополянка поскаржилася на неохайних квартирантів і наслідки їх проживання в її квартирі. Подружня пара залишила після себе бардак і знищене майно. Жінка описала ситуацію на своїй сторінці в Facebook.

Оксана Ригайло описала те, що побачила після виселення квартирантів. За два роки, поки чоловік і дружина орендували приміщення на стінах і укосах з'явилася цвіль. Також вона виявила сліди пошкоджень і порізи на підвіконнях.

Оксана розповіла, що на квартиру вона не приходила, а про плісняву на стінах дізналася від мешканців. Вона захотіла переконатися і потрапити в квартиру. Зробити це у неї вийшло тільки через два тижні.

Стан квартири її шокував. За словами власниці в залі шпалери були в цвілі, в спальні на укосах і на шпалерах навколо вікна також з'явився грибок. На підвіконнях були сліди опіків від хімічних засобів. У кухні також з'явився грибок, а на підвіконні вона виявила порізи, як на обробній дошці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У кухні стіни і стеля були всі в плямах від дрібних комах. По всій квартирі валялися розкидані речі, пляшки з-під спиртних напоїв, прибирання там не було всі два роки. У цьому всьому бардаку жив маленький хлопчик.

Після побаченого власниця попросила їх з'їхати. Сімейство виселилося, але не віддали ключі від квартири і не розплатилися за комунальні послуги.

Варто нагадати, на Тернопільщині поліція розшукала та затримала нечистого на руку квартиранта. Молодий чоловік зняв квартиру і замість оплати за оренду виніс всю техніку і цінності.

Також Знай повідомляв, що слуги народу хочуть змусити дніпрян продавати і здавати квартири через ріелторів.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні угоди з нерухомістю зобов'яжуть проводити через посередників.