Літо, прогулянки в парках і відпочинок на морі завжди супроводжуються розвагами. У нашій країні все частіше можна побачити молодих людей, які пропонують покататися на ослику або сфотографуватися з мавпочкою. Зоозахисники розповіли, про страшні муках цих звірів і птахів, щоб їх власники заробили гроші. Про це пише Файне Місто.

Волонтери та зоозахисники просять українців відмовитися від подібних розваг. В першу чергу тому, що власники перетворюють тварин на рабів. Їм не дають води і їжі, тримають цілий день на пекучому сонці.

Щоб тварини не проявляли агресії і не відмовлялися катати клієнтів їх колють заспокійливими засобами і навіть наркотичними речовинами. Раціон харчування таких тварин-рабів дуже мізерний і позбавлений корисних вітамінів і мікроелементів. Їм кидають що попало від фастфуду до солодощів, який, як не дивно, не можна давати. Це призводить до захворювань і швидкої смерті.

Також зоозахисники розповіли, що таких тварин-рабів тримають у непристосованих для них місцях. Гаражі, підвали та тісні клітки – це щоденна мука. Через хвороби і втоми тварини травмують дітей і дорослих. Також вони можуть стати переносниками небезпечних вірусів і бактерій. Тому одна фотографія може продовжити муки мавпочки, ослика або поні з папугою, а відпочинок закінчиться хворобою.

Нагадавши, Знай писав, що в Таїланді виявили садистів, які знущалися над мавпами, щоб навчити їх піднімати мініатюрні штанги на потіху туристам.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі виявили шкуродерку, яка на камеру знущається і вбиває тварин.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті Підлітки кидають каміння в зграю лебедів.