Майже століття у жителів вулиці Гребінки немає каналізації. Їх терпінню прийшов кінець і вони вийшли з протестом і вимогою провести таке благо цивілізації. Останньою краплею в терпінні стала зруйнована вантажівками дорога. Про це пише Сорока.

Жителі вулиці Гребінки розповіли, що вулицю зруйнували вантажівки, які возять будівельні матеріали для будівництва багатоповерхівок на сусідній вулиці. Жителі об'єдналися, щоб привернути до своєї проблеми увагу влади. Зокрема, запросили голову місцевого осередку партії» Хвиля " Олексія Станька.

Він викликав патрульних поліцейських і попросив їх зареєструвати звернення жителів вулиці. Після цього Служба безпеки руху перевірятиме дорогу і складатиме приписи. Крім того, Станько зазначив, що з приводу каналізації будуть звертатися до місцевого депутата з проханням допомогти провести каналізацію, відремонтувати дорогу і привести в порядок зону відпочинку.

Жителі вулиці відзначили, що будинки побудували в 50-х роках минулого століття, але досі немає каналізації. Це створює масу проблем. Також комунальники демонтували огорожу на вулиці Микулинецькій, що призвело до підтоплень будинків під час дощу. Для вирішення проблеми влада не робила нічого. Раніше людям запропонували прокласти каналізацію за власні гроші. Вартість робіт сягає 700 тисяч гривень.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі відремонтують міжобласну трасу, яка проходить через місто Теребовль. Ремонту піддасться і ділянку з бусчаткой.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі комунальники залатали яму камінням.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові проведуть капітальний ремонт вулиць на 1 млрд грн.