У Тернополі провели соціологічне дослідження серед городян з метою з'ясувати їхні політичні уподобання та вибір, який вони зроблять на користь того чи іншого кандидата на посаду міського голови. Опитування проводили представники Центру інформаційних проблем територій наприкінці липня.

Результати дослідження презентував керівник Центру Роман Соломонюк під час зустрічі у Тернопільському прес-клубі 5 серпня. Вже зараз можна сказати, що Сергій Надал лідирує з відривом (78,3%). На другій позиції-Михайло Ратушняк з 3,4%, далі йде Віктор Овчарук з 3,1%. Замикає п'ятірку Олексій Станько (1,4%) і Володимир Бліхар (0,8%). Не підтримало б нікого з кандидатів 11,1% опитаних.

При цьому дослідники відзначили, що результати можуть зміниться в день виборів. Соломанюк пояснив, що виборці орієнтуються на вчинки кандидатів, тому такі опитування тепер будуть проводитися регулярно.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі виборці сказали, кому віддадуть свої голоси на виборах 25 жовтня. Під час попередніх досліджень стало зрозуміло, що понад 66% тернополян готові віддати голоси діючого міського голову. Решта кандидатів не отримали і половини голосів від цієї кількості.

Тажке Знай повідомляв, що на посаду мера Тернополя партія "Слуга народу" висунула ще одного ставленика і колегу Зеленського по сцені-Гевко. Він знявся в більшості проектів Студії"Квартал 95".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні на місцевих виборах балотуватимуться рекордна кількість жінок. Рекорд зафіксували в у Луцьку, Житомирі, Миколаєві, Рівному, Одесі, Полтаві.