Літо і велика кількість свіжих овочів і фруктів дозволяють харчуватися правильно і корисно в усіх відношеннях, а також дають можливість заощадити. Урізноманітнити меню можна за допомогою «віяла» з курятини, помідорів і кабачків з сиром. Це яскраве блюдо нагодує всю сім'ю.

Інгредієнт

Для приготування незвичайних "віял" знадобиться:

  • куряче філе-2 шматочки;
  • кабачок середній - 1 штука;
  • помідори великі-2 штуки;
  • сир твердий – 100 г;
  • часник-2-3 зубчики;
  • рослинна олія – нерафінована) - 3 ст. ложки;
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

В якості прикраси підійде зелень або листя салату.

Спосіб приготування

Кабачок і помідор потрібно порізати на тонкі шматочки. Також тонко і акуратно ріжеться сир. Часник можна пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Подрібнений часник, сіль, перець і рослинне масло ретельно перемішуються.

Популярні новини зараз

У Львові автобус з людьми перетворився на крематорій - спалахнув на ходу, як бенгальські вогні

Наречена Розенка спробувала спокусити елегантними східними рухами: "Скелет видно більше"

800 годин, 10 злетів і посадок - стали відомі останні слова пілота АН-26, який розбився в Чугуєві

Українців чекає аномальна осінь, синоптики б'ють на сполох - сніг і " бабине літо"

Показати ще

У кожному шматку курячого філе робляться кілька неглибоких надрізів, в які вставляються овочі. М'ясо потрібно натерти підготовленою сумішшю з часнику і масла. Щоб м'ясо ввібрало аромат спецій йому потрібно дати постояти 10-15 хвилин. В отримані надрізи закладаються круглі або довгасті шматочки помідорів і кабачків. До овочів потрібно покласти сир.

Отримані "віяла" ставляться в духовку на 20-25 хвилин. За цей час м'ясо пропечеться, а овочі стануть м'якими. Подавати готову страву можна з гарнірами або свіжими овочами.

Нагадавши, Знай писав, що з курячого філе, кабачків, помідорів і болгарського перцю можна приготувати найсмачнішу страву.

Також Знай передавав, що легкий і простий рецепт оладок з кабачків.

Нещодавно Знай передавав, що пиріг з курки і овочів без тіста.