На Тернопільщину насувається нове випробування стихією. Черговий циклон принесе дощі і сильні вітри. Про це повідомляють синоптики та ДСНС.

На Тернопільщині найближчими днями очікуються сильні опади, шквалистий вітер та град. Рятувальники попередили жителів Тернополя та області про можливу небезпеку 1 рівня. Також вони відзначили, що необхідно прибрати з вулиці і балконів всі легкі речі, які може здути вітер. Обов'язковою запобіжним заходом є обачність під час пересування по місту.

Під час грози краще не ховатися під деревами і окремо стоять конструкціями. Під час поривів вітру краще відійти подалі від дахів і великих рекламних конструкцій, які можуть впасти.

Варто нагадати, нещодавно в Україні царювала спека. Нестерпні 35 градусів смажили більшу частину регіонів. З 1 серпня українці змогли зітхнути з полегшенням, так як спека відступила, в деяких регіонах пройшли дощі.

Також Знай повідомляв, що зміна погоди в Україні почалася з 28 липня. На Львівщині пройшли зливи, які принесли з собою шквалистий вітер. Пориви досягали 15-20 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Мукачеві розігралася погода. У місті зафіксували пилову бурю зі смерчем. У Мукачеві Закарпатської області та Смілі Черкаської області зняли стрімкі піщані вихори. Воронки з піску і пилу оберталися дуже швидко і затягували в себе сміття і невеликі предмети. У Черкаській області також спостерігався невеликий смерч. Він крутився з пилом і піском вулицями міста. Особливого збитку ці явища не завдали.