На Тернопільщині зник молодий чоловік за дивних обставин. Поліція та рідні шукають Рівного Алієва Альмана Агільовича Огли 1995 року народження.

7 серпня молодий чоловік виїхав з Києва в Івано-Франківськ на таксі, але вийшов з машини недалеко від населеного пункту Зелене в Бучацькому районі. Після цього хлопця ніхто не бачив. Правоохоронці просять допомогти в пошуках і надати інформацію про те, де знаходиться молодий чоловік або де його бачили востаннє.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині шукають зниклого військового. Він більше трьох років тому пішов з військової частини і безслідно зник. Інцидент стався 31 Березня 2017 року. Юрій Богуславський вийшов з військової частини і більше не повернувся. На момент зникнення йому був 51 рік. В даному випадку правоохоронці просять допомогти встановити місце знаходження чоловіка.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі перехожі виявили обгорілі людські останки. 11 серпня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в посадці біля набережної заводської чоловік виявив людські останки. Люди виявили людську шкіру з руки і нігті. На місце відразу ж викликали поліцію. Правоохоронці розповіли, що нещодавно на цьому місці скоїв самоспалення чоловік, а частина його руки могла залишитися в землі і бути непоміченою слідчими. При цьому поліцейські заявили, що вже встановили особу загиблого, а його тіло вже поховали.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Івано-Франківщині зник чоловік. Він пішов збирати ягоди і зник. 10 серпня, о 14: 48, до Яремчанської міської ради надійшло повідомлення про те, що на горі Малий Горган, поблизу села Паляниця, зі скелі впав чоловік. Однак рятувальники і свідки події не виявили тіла або самого потерпілого, а лише його речі. Рятувальники провели пошукову роботу, але чоловіка так і не виявили.