У Тернополі пенсіонер випав з балкона і загинув. Інцидент стався 16 серпня, на місці події працювали поліцейські і медики швидкої допомоги. Про це пише Відділ комунікації Нацполіції Тернопільської області.

Нещасний випадок стався о 20: 30 вечора 16 серпня. Чоловік випав з балкона, поки його колишня дружина займалася господарством в іншій кімнаті. Жінка пояснила, що вона доглядала за своїм колишнім чоловіком і допомагала йому вести господарство. Також з'ясувалося, що чоловік мав проблеми зі здоров'ям.

Медики швидкої допомоги констатували смерть чоловіка і на його тілі вони не виявили слідів насильства. Поліція ж веде розслідування. Відкрито справу з позначкою нещасний випадок.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Під Харковом 5-річна дитина випала з вікна. 12 серпня о 18: 38 на лінію «103» надійшов виклик з приводу падіння з висоти маленької дитини в одному з сіл Лозівського району. Дитина випала з вікна першого поверху. Медики швидкої допомоги надали йому допомогу і госпіталізували для більш детального діагностування пошкоджень.

Також Знай розповідав про те, що у Львівській області батько побив 12-річну доньку та завдав їй тяжких травм. Чоловіка затримали і тепер йому загрожує реальне кримінальне покарання. Він завдав їй сильного удару по голові. Даний інцидент стався ще в червні цього року. поліція завершила досудове розслідування і передало документи до суду.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що юнак з Харківської області вижив після падіння з 9 поверху. На щастя підліток вижив і знаходиться в лікарні. правоохоронці ведеут розслідування і з'ясовують всі обставини.