У Тернополі відома дівчина-блогер відгуляла власне весілля. Наталія Литвин вийшла заміж за Insta-блогера Олександра Куровського з Івано-Франківська.

Пара познайомилася кілька років тому. Вже більше року вони живуть разом у Львові. Минулої осені Олександр зробив пропозицію Наталії. Вони вирішили відзначити весілля незважаючи на карантин. Молоді люди зібрали найближчих родичів і зібралися в готельно-ресторанному комплексі. На заході були 60 осіб.

На весілля витратили великі гроші. Олександр і Наталя вирішили вибрати дорогий декор для залу, вишукані страви. Також молодята запросили на весілля Віктора Павлика і групу Franko band.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, стало відомо про те, що вони дотримали всіх запобіжних заходів. Тому гості їли тільки з індивідуальних тарілок, а на столах не було спільних тарілок з їжею. Ще однією родзинкою весілля блогерів став приїзд нареченого на коні.

"День, якого я чекала все життя. Сукня принцеси. Замок. Принц на коні. TheKurovski", - пише у своєму Instagram Наталя Литвин.

Нагадавши, Знай, найкрасивіша студентка з Тернополя вийшла заміж. Дівчина під час навчання у вузі виграла кілька конкурсів краси і завоювала популярність. Весілля святкували в шикарному ресторані в Києві, куди були приглушені близькі та рідні молодят.

Також Знай писав, що переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт" 2011 року, Олеся Стефанко нещодавно стала нареченою. Красуня вийшла заміж за іноземця і поділилася знімками щасливої події на своїй сторінці в соцмережі.

Нещодавно Знай передавав, що дочка культового актора Сергія Бодрова Ольга вийшла заміж в Росії.