На Тернопільщині під час засідання комісії з ТЕБ та НС обговорили перспективи відкриття шкіл, а також закриття їх на карантин через можливе потрапляння регіону в помаранчеву та червону зони. Також під час засідання зазначили, що ситуація з коронавірусом на Тернопільщині є напруженою. Через невтішні показники навчальний рік під загрозою зриву.

Про це розповів епідеміолог Володимир Панічев. Він зазначив, що якщо Тернопіль і область будуть давати такі ж показники, як зараз в наступні два тижні, то Регіон опиниться в помаранчевій зоні. При такому сценарії будуть введені обмеження для роботи загальноосвітніх шкіл.

Після цього Панічев пояснив, що якщо Тернопіль залишиться в жовтій зоні, то будуть перспективи продовжити навчальний рік. Однак якщо динаміка буде збільшуватися, то є всі шанси опинитися в зоні жорстких обмежень і відмовитися від навчання дітей в школах. Він також закликав докласти максимум зусиль, щоб наступні 14 днів Місто Тернопіль і область пройшли зі сприятливою динамікою і діти пішли в школу. Крім того, Панічев заявив, що для поліпшення динаміки по захворюваності місту доведеться дотримуватися всіх заходів щодо захисту.

ЗАСІДАННЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ 17 СЕРПНЯ

ЗАСІДАННЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ 17 СЕРПНЯ

Geplaatst door Сергій Надал op Maandag 17 augustus 2020

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпропетровській області дитячі садки відкриються з 1 вересня. Місцева влада розповіла, за яких умов Дошкільні заклади будуть закриватися на карантин або ж відкриватися знову.

Також Знай повідомляв, що в МОЗ розповіли, за яких умов перенесуть місцеві вибори в Україні.

Неданво Знай передавав, що Львівщина перейшла в помаранчеву зону.