16 серпня на Тернопільському ставі подружня пара каталася на каяку і в гребному каналі виявила лисицю, яка заплуталася в рибальських снастях і у водній рослинності. Тварина відчайдушно намагалася врятуватися, але у нього нічого не виходило.

Наталія Кубишина та Олександр Жизномирський протягнули весло допомоги рудій красуні. Вона схопилася за нього і успішно допливла до берега за допомогою людей. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів Вадим перець.

Чоловік показав фото і відео, на яких видно, як заплуталася тварина хапається за весло і приймає допомогу людей. Лисиця в кінці шляху навіть не хотіла йти від своїх рятівників, але потім тяга до свободи пересилила і вона втекла в зарості трави.

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині мешканці звернулися до рятувальників через те, що у меліораційний канал провалилася коза. Тварина не могла вибратися на берег і відчайдушно просила про допомогу. Рятувальники на відмінно виконали свою роботу і витягли рогату за допомогою рятувальних мотузок.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Рубіжному на Луганщині рятувальники виїхали на виклик жалісливих жителів. Вони розповіли, що в глибокому колодязі знаходиться невелика собака. Рятувальники, прибувши на місце виявили собаку, яка була на дні глибокого стічного колодязя по груди у воді. Вони витягли тварину.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області люди без певного місця проживання привели у ветеринарну клініку собаку, яку покусав бійцівський собака. Останню на дворнягу нацьковує господар. Це відбувається вже не перший раз. Також ці люди розповіли, що зараз псу потрібна допомога, так як він погано себе почуває.