16 серпня на трасі сталася аварія на автодорозі М - 09"Тернопіль - Львів - Рава-Руська". В результаті зіткнення автомобілів травмувалися три людини. Про подробиці надзвичайної події розповіли в поліції.

Автомобілі зіткнулися під час маневру по обгону, який здійснював один з автомобілів. У поліції також розповіли, що травмованих людей доставили в найближчі лікарні.

Перед зіткненням 27-річний водій автомобіля Opel Vectra вирішив здійснити обгін Вантажівки Daf, який рухався попереду. Маневр він здійснював в недозволеному місці. Під час маневру Opel Vectra зіткнувся з Volkswagen Golf. В результаті цього три людини отримали травми різного ступеня тяжкості. Водій і пасажир автомобіля Opel, а також 26-річний водій Volkswagen. Всі вони були доставлені в лікарні. На місці зіткнення машин працює слідчо-оперативна група і поліція.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Дніпром сталася ДТП. Автомобіль Renault CLIO врізався в стовп. В аварії постраждали діти, які перебували в автомобілі і дорослі. Всіх їх відправили в місцеву лікарню.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також Знай писав, що в Києві автомобіль став жертвою неадекватних. На нього вилили кислоту. Власник залишив машину на Мінському проспекті між житловими будинками. У ніч з суботи на неділю машину понівечили невідомі. Власник тепер шукає, хто міг бачити подію або ж відео з камер відеоспостереження.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові засікли бабусю, яка бореться з " великим братом". Вона розбиває камери відеоспостереження в під'їзді будинку молотком.