У Тернополі продовжує благодійна акція зі збору грошей на спеціальний транспортний засіб. Акція проходить у вигляді аукціону, в якому відомі в Тернополі і в Україні люди «продаються» за лоти. Зробити ставки може будь-який користувач.

У цій акції вже встигли взяти участь такі відомі співаки, як Віктор Павлік, Олена Підгрушна. Також стали лотами Ростислав Хитряк, Андрій Шкула, Олексій Філюк, Ольга Шахін, Христина Христенко, Богдан Брич, Василь Ільчишин, Микола Сивирин, Іван Чайковський, Леонід Бицюра, Андрій Назаренко, Мар'яна Боднар, Дмитро Гайдук, Микита Беднягін та багато інших відомих людей.

Тепер на кавування претендує лот №16 Назар Відіш. Він з самого дитинства закоханий в музику. Хлопець виріс у родині музикантів, тому музика стала його покликанням, хоча він намагався піти іншим шляхом і навіть отримав диплом еколога.

«В людях цінує щирість, в піснях-емоції. Має кицьку Сімбу, яку сім'я музиканта прихистила півроку тому, але захоплення Назара-Акваріумні рибки. Фронмен групи "Джевелін", учасник ще як мінімум 3 музичних проектів, він дійсно всім серцем вболіває за розвиток цих музичних колективів, тому приділяє майже весь свій час репетиціям, написання тестів пісень і музики. Тому, не втрачаєте нагоди покавувати з Назаром бачиш» ,- зазначають організатори благодійного аукціону.

Нагадавши, Знай писав, що Віктор Павлік стане лотом на аукціоні в Тернополі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Ужгороді пройшов благодійний марафон, на якому зібрали гроші для хворого хлопчика.

Нещодавно Знай передавав, що під Тернополем молодята провели благодійну акцію.