Картопля фрі - це найпопулярніша страва серед дітей і дорослих. Його можна купити в ресторанах швидкого харчування, а можна приготувати вдома з корисних інгредієнтів і справжньої картоплі. Цей рецепт дозволить молодим мамам подарувати чадам щастя без великої кількості масла.

Інгредієнт

Картопля-5-7 штук;

Яйця-2 штуки;

Сіль і спеції за смаком.

Спосіб приготування

Щоб приготувати здоровий картопля фрі знадобитися очистити бульби від шкірки і нарізати їх соломкою. Після цього потрібно приготувати суміш з білків яєць і солі. Білки відокремлюються від жовтків і збиваються з сіллю і спеціями. Далі в ємність з білками потрібно пересипати нарізану картоплю і ретельно перемішати.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ця страва готується в духовці без масла. На деко викладається лист пергаментного паперу. На нього викладається картопля. Його потрібно викласти в один шар і рядами. Деко відправляється в духовку, розігріту до 200 градусів. Через 5-7 хвилин запікання з-під картоплі потрібно прибрати папір і залишити його на деку. Далі картопля печеться до золотистої скоринки. Після цього його можна вживати в їжу.

Нагадавши, Знай писав, що існує шалено простий рецепт ніжного страви, від якого не може відірватися весь світ. Вишукана картопля "Буланжер" підкорила світ і тепер страву зможуть приготувати українці. Більш насичений і цікавий смак страви додасть дрібно натертий часник, доданий в кілька шарів. Також добре комбінується запечена картопля зі свіжою зеленню і тертим сиром.

Також Знай, що можна приготувати ніжну картоплю, запечену в духовці з сиром. Картопля розрізається, але не до кінця, а в нього укладається суміш з сиру, зелені і часнику.

Нещодавно Знай передавав, що став відомий приготування каші в духовці. Ця страва стане улюбленою вечерею для всієї родини.