У центрі Тернополя виявили дику і руду красуню, яка відчуває себе досить комфортно в міських умовах. Як з'ясувалося, тут "живе" Опудало лисиці. Примітно, що його залишили біля школи № 3 на клумбі. Про це пише Область.

Хто туди поставив Опудало звірка і як довго воно там стоятиме невідомо. Також невідомою залишилася і мета такої інсталяції. Однак наявність звірка, нехай і неживого, серед рослин дуже цікаво і незвично.

Деякі перехожі фотографуються на тлі лисиці, а інші спеціально приходять подивитися на неї.

Нагадавши, Знай писав, що нещодавно у Тернопільському ставі врятували руду красуню. Вона перепливала канал і заплуталася в снастях рибалок і водоростях. Тварину підібрали туристи, які каталися на байдарці по ставу. В результаті Малятко було доставлено на берег і благополучно втекло в траву і дерева. Фото та імена рятівників стали надбанням громадськості. Молоді люди заслужено отримали подяки від тернополян.

Також Знай повідомляв, що домашні тварини можуть перетворюватися на диких і нападати на власників. У Києві кішка накинулася на господаря і сильно покусала. як з'ясувалося, кішка заразилася сказом. Тварина зрештою померла від цього захворювання, а чоловік пройшов необхідне лікування.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Канаді собака подружилася зі старим лисом і прожила в лісі довгий час. Однак після повернення в будинки пес не забув про одного і бігав доглядати за дикою твариною і навіть носив йому їжу. Ця історія стала відома завдяки власнику собаки, який простежив за вихованцем і допомагав йому доглядати за старим тваринам.